top of page

Jak je to s oprávněním učit a provádět techniku kvantové léčebné hypnózy QHHT® dle Dolores Cannon

Milí přátelé,

vzhledem k tomu, že poznatky, které nasbírala Dolores Cannon, známá hypnoterapeutka a autorka mnoha titulů, prostupují do širšího povědomí, pociťuji, že je třeba uvést některé věci na pravou míru co se týče oprávnění používat a učit její techniku QHHT®.


Dolores Cannon žila v USA v letech od r. 1931 až 2014, kdy odešla 18.10. domů. (Uvádím to, protože jsem se setkala s tím, že mnozí toto neví a myslí si, že Dolores natáčí videa, která jsou na YT:).)

Hypnóze se věnovala téměř 50 let. Díky mnohým zkušenostem a také tím, že neměla strach se podívat do minulosti, začala pomalu vyvíjet techniku kvantové léčivé hypnózy, tzv. QHHT®.


Takže jak to je s tím, kdo tuto techniku smí učit a provozovat?

Tuto techniku v tento moment nesmí učit nikdo jiný než její dcera Julia. Kurz nelze zatím studovat v češtině ani slovenštině. Jeho překlad je připravován. Sledujte na stránkách: https://www.dolorescannon.cz/. Toto je jediné oficiální místo v češtině, kde jsou aktuální informace ohledně kurzu, knih, průvodců, aktualit.

Kurz lze studovat hlavně v angličtině dále v čínštině, ruštině, japonštině, francouzštině.

Tuto techniku smí provozovat pouze průvodci, kteří jsou proškoleni Julií Cannon.


Techniku kvantové léčebné hypnózy QHHT® dle Dolores Cannon je oprávněna učit pouze a jedině Julia Cannon.

Pokud to dělá někdo jiný, není v integritě. A o tu šlo Dolores především.


Proto pokud budete hledat akreditovaného průvodce touto technikou, tak tento člověk:

  1. může mít na svých stránkách logo nebo diplom, viz níže "Certified QHHT Practitioner ". Buď bude mít Level 1, Level 2 nebo Level 3. Záleží, kolik kurzů prošel. Toto logo či diplom potvrzuje, že tento průvodce musel projít testem a provést nejméně 25 klientů touto technikou a tedy vykazuje určité znalosti a zkušenosti. Pokud nemá na stránkách uvedeno, není to povinnost. Nicméně jistě bude na oficiálním seznamu, viz bod 2.



2. je uveden na mezinárodním seznamu QHHT® průvodců, kteří mají oprávnění tuto techniku provozovat a byli řádně proškoleni Julií Cannon. Seznam zde.


Další užitečné informace ohledně QHHT® dle Dolores Cannon:


1.Individuální sezení probíhá vždy osobně. Nikdy online. Online může proběhnout POUZE ve skupině, kde se nejde do tak velké hloubky. Záměrem je si vyzkoušet tuto techniku. Pokud by sezení probíhalo online, není to QHHT® dle Dolores Cannon. To neznamená, že neexistují "hypno" techniky, které lze provést online. To lze. Nicméně to pak není QHHT® dle Dolores Cannon.


2. Sezení QHHT® dle Dolores Cannon, alespoň to první trvá nejméně 4 hodiny. Někdy déle.


3. Oficiální web pro ČR: https://www.dolorescannon.cz/.


4. Oficiální FB pro Dolores Cannon v ČR a SK je tento: https://www.facebook.com/DoloresCannonCRaSR Je spravován proškolenou průvodkyní.


5. Knihy v češtině a/nebo slovenštině lze objednat zde: https://www.dolorescannon.cz/knihy-eshop.


Podobné je to také s metodou Cesta, the Journey Brandon Bays. Oprávnění provádět procesy mají pouze akreditovaní průvodci. Buď jsou uvedeni na mezinárodních stránkách nebo mají na svých stránkách diplom s tím, že jsou tzv. "Journey Accredited Practitioner".

V minulosti jsem se setkala s tím, že někdo tvrdil, že je průvodcem Cesty, ale prošel pouze programem "Intenzivní Cesta". To nicméně nestačí, k tomu aby mohl někdo tuto metodu provozovat oficiálně. Je třeba si projít celým výcvikem a doložit 50 studií s klienty.



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Dary z Nebe

bottom of page