top of page

"Zásadní je podpořit novou generaci"

Aktualizováno: 16. 9. 2023

S ohledem na to, co se chystá ve školství, uveřejňuji něco, co bych za jiných okolností, nezveřejnila. Nejvíce můžeme pomoci našim dětem podporou, respektem, láskou, kvalitním časem, který s nimi opravdu trávíme a posilováním rezilience, aby se mohly dobře vyvíjet a ukázat nám, co budoucí generace opravdu přináší.


Zpráva pro rodiče dětí a teenagerů, kteří vnímají své děti (QHHT srpen 2023)

Když se děti narodí, jsou v napojení. V určitém věku, obzvláště během puberty, se toto napojení jaksi ztrácí. Nicméně i toto se mění. Odpojení se děje v důsledku toho, aby mohli být se svými kamarády a vytvořit v podstatě "novou" společnost, která následně, až dospějí, popotáhne generaci jejich rodičů.


"Vy jako rodiče jste již na sobě zapracovali (rozumějte v rámci seberozvoje) a proto nastal čas podpořit novou generaci. Bez vaší podpory nemohou zcela naplňovat svůj potenciál, se kterým sem přišli.

Nemají vhodné prostředí a společenské podmínky jim nepomáhají, spíše je stahují dolů. Oni jsou dalším evolučním krokem, což jasně vidíte. Vy (rodiče) se snažíte na tu jejich vibraci naskočit. Někdy to vypadá obráceně a pouze rodiče, kteří jsou zde v jasném nastavení, pochopení, porozumění, nacítění na své děti, se budou stávat těmi, kteří povedou celou společnost dopředu.

JE TO ZÁSADNÍ.

Jinak nelze celou tuto současnou situaci s dětmi ustát. Pro ně je nesmírně důležité, abyste je podpořili, protože jinak oni nemůžou naplnňovat svůj další potenciál a krok, který vás všechny vede dále a ani byste se DÁLE nedostali.

DĚTI UKAZUJÍ, KAM DÁLE JDETE.

Je potřeba, abyste si toto uvědomili, pozorovali je a naslouchali jim a naciťovali je, protože oni jsou tam, kam se chcete dostat.

Potřebujete vytvořit podmínky, které jsou pro tyto děti vhodné, laskavé a zdravé. Toto se děje pouze v rodinách, kde rodiče udělali práci s traumatem, rodovými liniemi. Mnoho lidí si toto plně neuvědomuje.

Děti rodičů, kteří "mají většinu zpracovanou", povedou děti rodičů, kteří netuší, co se děje. Vaše děti se vám nenarodili jen tak. Narodili se, aby vedli odstatní děti a pozvedli vibraci. Děti, vedené vašimi dětmi, budou pozvedávat své rodiče. Tyto děti budou mít podporu ve vašich dětech a následně povedou své rodiče, pokud to bude plán duše rodiče. Takto podobně se to koneckonců stále děje, když se narodí miminko. To aktivuje začátek proměny svého rodiče.

Rodiny tvoří energetická hnízda, která čistí a pozvedávájí celé místo, kde žijí. Často si ani neuvědomují svou sílu a dostah, jaký mají."



Je stále hodně dětí, které jsou vychovávány dle starého nastavení, rodiči, kteří nijak na sobě nepracují. To je v pořádku. Není to všechno špatně. Jenže na nový počítač prostě již hodně starý software nedáme...Nebo dáme, ale bude to neudržitelné.


132 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page