top of page

Chaos dnešních dní aneb poslouchejte své vnitřní rádio

V posledních dnech, měsících, letech jsme více a více v chaosu. Chaosu, zmatku. Je to spíše nepříjemné, protože najednou nevíme, nic není jasné a předvidatelné, jako to bývalo. Vládne nám NEJISTOTA. A my bychom si přáli, aby to bylo jasné a strukturované:)). Nabídnu vám tedy vysvětlení, které mne uklidňuje obzvláště v tom, proč si skoro nic nepamatuji:).

Čím dál více totiž žijeme nelineárně. Struktury, systémy, které byly pevně dány díky tomu začínají ztrácet na své pevnosti. Už jen například díky tomu, co vše se objevuje v alternativě v přístupu ke svému zdraví, různé typy léčení, přírodním bydlení, soběstačnosti, udržitelnosti, dětí, které jsou vzdělávány doma, meditujeme, mluvíme se stromy, zvířaty a krystaly, atd. Proto také mnoho věcí není již tak snadno předvidatelných jako dříve, obzvláště pokud sami žijeme trochu jinak.

Naše nynější realita je stále zde na Zemi v hmotě. Ale je pozvnesena nad klasický Newtonovský model, kdy výsledky byly předvidatelné a jasné. Operujeme více v rámci kvantové mechaniky ve světě možností. Proto chaos. Jak nedávno říkalo moje vyšší Já, zkoumej různé časové osy, ale JE NUTNÉ POSLOUCHAT SVÉ VNITŘNÍ RÁDIO. (Ono totiž, co si budeme povídat, rádio kolektivní mysl není úplně povzbuzující a tahá nás zpátky do mechanismů "ONOSETO , ONITO, atd.)

Dále také, jak mění jasná struktura, integrujeme do sebe čím dál více dimenzí existence a díky tomu jsme více a více propojeni se sebou, se svým vyšším Já, ale také díky tomu si méně pamatujeme datumy, kdy se co koná, čas utíká jako voda, manifestujeme rychleji, vidíme více možností a dokonce i máme více možností, máme více nápadů. Náš levý mozek se začíná více a více dávat do rovnováhy s tím pravým. A to znamená pro nás více hojení, léčení, napojení na srdce, celistvost, propojení se sebou a svou cestou - cestou lásky a důvěry a nezapadání do duality.

Pokud své rádio neslyšíte, což se stane úplně snadno, v březnu 11.3.2024 začínáme online korespondeční kurz: Nalaď si své rádio.

Zatím postačí vyjít ven - o samotě a začít vnímat přírodu a vaše rádio stanice se začne ukazovat

Až se ukáže, pak se můžete zamyslet se, zda je příroda předvidatelná:).






14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page