top of page

Ženský princip

Musím se přiznat, že ještě před rokem bych si nepředstavovala, že budu psát příspěvek s takovým názvem. Ženský - mužský, pro mne vždy bylo a stále je zastřešeno jednou energií - energií Zdroje. Některé ženy mají více mužského principu a někteří muži více ženského principu. A je to tak v pořádku. Není třeba jít proti své přirozenosti, protože naše duše si to tak vybrala z nějakého důvodu a je za tím vším nějaký vyšší smysl.

Rozdělení na ženský a mužský princip stále jistým způsobem odpovídá životu zde na Zemi - stále v určitém smyslu v polaritě. Setkáváme se s ním úplně všude: v přírodě, ve vztazích, počítačích:). K propojení dochází v momentě, kdy oběma v nás porozumíme a přestaneme s nimi bojovat. V ten moment dochází k míru. Potřebujeme oba - stejně tak jako pravá a levá mozková hemisféra musí být v souladu, aby došlo k uzdravení a vyléčení.


Dnes po přečtení nadpisu u článku o tom, jak dcerka známé herečky si ostříhala vlasy a řekla, že je nebinární, předevčírem článek o tom, jak v Německu lze změnit pohlaví na základě administrativního úkonu již od 14 let, mne utvrzuje v tom, jak moc důležité je s našimi principy polarit pracovat a stále je zakomponovávat do našich nové se tvořících paradigmat.


Ženský princip tvoření je jiný než mužský a můžeme ho vidět všude pojmenovaný jako ženské kruhy, ženské podnikatelky, matky podnikatelky, ženské obchodnice, ženský koučing, ženská literatura, atd. Reflektuje ženu jako takovou a její roli, kterou ve společnosti má, její fyziologii a cykličnost, její osobní archetypy, které ztělesňuje, její lásku k dětem a vůbec pečujícímu aspektu, bez něhož bychom dávno jako lidstvo vyhynuli.


Letos, v energii dračího roku se toto ukazuje o to více. Čím rychleji energie běží, tím pomalejší se ženy stávají a tím více jsou spojeny se svým pravým principem tvoření. Pokud ale naskočily na dračí šílené zrychlení, většinou dochází k odpojení se od sebe, od svého vedení, vyššího Já. Samozřejmě je to opět součást nějakého vyššího smyslu - učení, výcviku, který nám zajišťuje naše Vyšší Já. Není třeba se nijak za to peskovat či ponižovat.


Pořád jsme kolektivně ve fázi léčení se z přesvědčeních o tom, co znamená mít hodnotu, být uspěšná, mít dobré zaměstnání, být ženou, být kreativní, používat vnitřní sílu, mít hojnost, bohatství, přestat být krkem, atd. Stále ještě nerozumíme tomu, že Být kreativní znamená "TVOŘIT SVŮJ VLASTNÍ ŽIVOT Z NAPOJENÍ a využívat intuici." Stále nerozumíme tomu, že informace již nepostačují. Důležité jsou KOMPETENCE a integrace informací a jejich hluboká aplikace v životě s empatií a lidským přístupem.


Z tohoto důvodu jsme s kolegyní Katkou Wolficou vytvořily pobyt pro ženy Multidimenzionální kreativita, který je zaměřen na ženskou tvorbu - čehokoliv - vztahů, jak s partnerem, tak dětmi, práce, očistu pozemku, hojnosti, plodnosti, atd. Tvorbu života, který si přejete. Jenže ten přichází v momentě, kdy se sladíme sami se sebou, očistíme ty zbytky velkých záseků a to se někdy může odehrát jen ve skupině. Ve skupině energie proudí silněji a může dojít k rychlejší a hlubší snazší očistě. Nehledě na to, že letos nám hvězdy k očistě přejí!!! Prostě něco s youtube neočistíme:). Navíc mnohé již nefunguje a ve skupině lze lépe zahlédnout, jakou časovou osu chceme podporovat a v hmotě ukotvovat.

Pobyt proběhne v nádherném prostředí se ženským názvem Sv. Máří.

Více informací zde

V případě potřeby více informací, volejte. Konec registrace je 15.5.2024.








35 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page