top of page

Práce s energií pozemku

Aktualizováno: 13. 2.

Minulý rok v červnu jsme s mužem dostali nápad, jako mnoho dalších lidí, si pořídit MobileHut. Nápad na MobileHut jsme dali na "Hold", ale začala jsem si "chodit" pro informace k místům - pozemkům, které mohly být v rámci rodiny k dispozici.

Informace byly v určitém momentě pro mě dosti neuvěřitelné. Říkaly, jak je nutné, abych se s nimi spojovala, protože jsem pro to místo důležitá a volá si mě k práci s ním. Mé hlavě se to zdálo zcela nepochopitelné, až legrační. Rozumějte, rozhodně jsem neměla v úmyslu se stěhovat na pozemek označený jako orná půda a dále jsem nechápala, proč zrovná Já? "Dyť přece nejsem žádnej šaman!!! To si mám snad udělat na Skřidlech buben nebo co?" Nic o takový práci nevím, krom teda očišťování v Akáše, ale jinak NIC. ZERO. Co to jako je a PROČ???

PROČ bylo vysvětleno okamžitě. Důlazy o pravidovsti informací se začaly ukazovat časem. Bylo mi například řečeno, že jeden pozemek je skoro "připraven". Abyste rozuměli, pozemek je v nastavení "pole" a v místním úřadě nám bylo řečeno: "Zapomeňte na to, že se to bude měnit na stavební pozemek". Nicméně na okresním úřadě bylo řečeno, že pozemek bude schválen na stavební v průběhu několika let. To mi spadla čelist, protože mi bylo v jednom momentě "dolování" informací, že "Na schválení bude zapracováno":D.

Dovedete si představit mých milion námitek, jak pracovat s takovýmto místem a ještě ho čistit, když zde nežiji ani jsem tam delší dobu nebyla.

JAK (=návod) se nakonec ukázalo jako to nejsnazší, co lze udělat:). Výsledky na globální úrovni očisty se začaly ukazovat tento týden.

Jak jednoduše čistit, pracovat s energií pozemku, bych s vámi ráda posdílela a naučila vás 21.2. ve 20:00 do 20:45 tak, jak mi bylo předáno, v mini online semináři: "Jak jednoduše pracovat s energií pozemku".


Pro koho je seminář určen: pro všechny, komu záleží na místě, kde žije.

Přihlášky na: simonag@seznam.cz do 20.2.2024





66 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page